Om os

Derfor skal du vælge Stonewalk

Med mere end 25 års erfaring – egen produktion – og produkter af højeste kvalitet,
tilbyder vi dig en service og fleksibilitet, som du ikke finder nogen andre steder.
år i branchen
+ 0
tons materialer leveres årligt
+ 0
produkter
+ 0

Hvem er vi?

Mere end 25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring med at producere og levere materialer til dine gulve – eller, mere præcist ”individuelle gulve til alle formål”. 

Altså, er vi specialister indenfor vores fagområde og bidrager ikke bare med et stort sortiment af kvalitetsmaterialer, men også en stor viden, vi bruger til at rådgive vores kunder for at finde den helt rigtige løsning – til alle projekter.  

Vi formidler gerne kontakt til specialister i selve gulvlægningen, der kan hjælpe dig med at få vores materialer forvandlet til et nyt gulv.

Hvad laver vi?

Produktion

Hos Stonewalk A/S indfarver vi kvartssand. Derudover udfører vi en lang række tillægsydelser, hvor vi blander, sigter og opsækker forskellige materialer, eksempelvis kvartssand og mineraler.

Alt kvartssand indfarves på vores eget værk i Ormslev – op til 25 ton om dagen! Materialet sigtes, både inden og efter indfarvning, for at give dig den bedste kvalitet. Kvartssand og farvestof blandes og hærder efterfølgende. Nu er produktet klar til at blive blandet og pakket i sække eller bigbags – alt efter dit behov.

Til bestillinger med blandingsfarver køres den rigtige mængde af de forskellige indfarvninger til vores blandemaskine. Dernæst pakkes ordren. Hver eneste produktion er unik – og der kan derfor være små ændringer i farvenuancer fra gang til gang. Af den årsag producerer vi altid lidt ekstra – så har vi det, hvis der skulle mangle bare ”en lille smule mere” til dit projekt.

Efter hver produktion rengøres anlægget. Til alle produktioner foretages produktionskontrol, hvor vi tjekker, at vores indfarvning stemmer overens med vores master.

Hvor kommer vi fra?

Historie

Stonewalk udspringer af Dansk Kvarts Industri A/S – en veletableret familievirksomhed fra 1953, som i dag er en af de største internationale leverandører af kvartssand. Daværende direktør af Dansk Kvarts Industri A/S, Christian Hove Sørensen, opkøbte i 1981 Ormslev Kvartsværk, der siden hen blev til Stonewalk. I dag ejes virksomheden af anden generation, Claus Hove Sørensen, som har stået i spidsen for Stonewalks kraftige vækst og fremgang.

Den fulde adgang til søsterselskabs egen produktion af kvartssand giver Stonewalk en fleksibilitet uden lige. Med Dansk Kvarts Industri A/S placeret i Brædstrup tæt ved Horsens, og Stonewalk i Ormslev ved Aarhus, har virksomheden de optimale logistikforhold, som sikrer dig hurtigst mulig levering.

Udover Danmark, leverer vi også til Tyskland, Holland, England, Sverige, Norge, Finland, Island, Bulgarien, Baltikum – og listen af aftagerlande bliver stadig længere! 

Hvad vil vi?

Vision

At være branchens foretrukne leverandør af indfarvet sand, natursten og mineraler.

Mission

At tilbyde et kontinuerligt tilpasset sortiment af indfarvet sand, natursten og mineraler af højeste kvalitet, som modsvarer den til enhver tid værende efterspørgsel hos vores kunder.

Kontakt

Vil du vide mere om Stonewalk?

Tøv ikke med at kontakte os på info@stonewalk.dk eller +45 75 66 24 00

Portrætfoto i sort / hvid af produktchef og ekspert i fugefri gulve, stentæpper, terrazzogulve, slidstærke gulve, skridsikre gulve og udendørsbelægning i Stonewalk Søren Wilsbech i sort skjorte på hvid baggrund

Søren Wilsbech

Produktchef
E-mail: sw@stonewalk.dk
Tlf.: +45 75 66 24 00

Portrætfoto i sort / hvid af salgssupport og ekspert i fugefri gulve, stentæpper, terrazzogulve, slidstærke gulve, skridsikre gulve og udendørsbelægning i Stonewalk Jan Guldberg Pedersen i grå skjorte på hvid baggrund

Jan Guldberg Pedersen

Salgssupport
E-mail: jgp@stonewalk.dk
Tlf.: +45 75 66 24 00

Casper Hove Sørensen

Salgskonsulent
E-mail: casper@stonewalk.dk
Tlf.: +45 23 70 09 48