Fra ude til inde

Privatbolig

Det er ikke kun de store industriprojekter, som vi leverer materialer til – vi sørger også for at gulvet eller udebelægningen hjemme hos dig, står helt skarpt.

Fra inde…

Kvalitetsmaterialer til dit hjem

Om dit største ønske er et smukt, eksklusivt terrazzogulv eller et moderne, industrielt epoxygulv, er vi leveringsdygtige på de rigtige materialer hertil. Du bestemmer selv farve, mønster og friktion – kun fantasien sætter grænser for dit næste boligprojekt.

…til ude

Skal din nye terrasse være nem at vedligeholde?

Er det terrassen eller indkørslen, som trænger til et pift? Vores GO-OUT-serie af natursten giver dig en flot og holdbar udebelægning – slidstærk, så bilen kan køre på den, og ukrudtshæmmende, så den er nem at vedligeholde.

Anvendelse

Inspiration til dit næste hjemmeprojekt

Mangler du inspiration til dit næste hjemmeprojekt – eller ved du lige præcis, hvordan din næste belægning skal se ud? Giv os et kald, så hjælper vi dig gerne på rette vej. Disse billeder viser et lille udpluk af private projekter, som vi har leveret materialer til.

  Indendørsbelægning med Stonewalk-materialer. Udført af Vestbjerg Epoxy. 

   Vores populære stenblanding ‘London’. Udført af Promal A/S. 

    Familien i dette hus fra Holstebro har valgt at kombinere vores blandinger ’London’ og ’Liverpool’. Arbejdet er udført af Polypox A/S med brug af materialer fra Promal A/S. 

     Kontakt

     Har du brug for hjælp?

     Tøv ikke med at kontakte os på info@stonewalk.dk eller +45 75 66 24 00

     Portrætfoto i sort / hvid af produktchef og ekspert i fugefri gulve, stentæpper, terrazzogulve, slidstærke gulve, skridsikre gulve og udendørsbelægning i Stonewalk Søren Wilsbech i sort skjorte på hvid baggrund

     Søren Wilsbech

     Produktchef
     E-mail: sw@stonewalk.dk
     Tlf.: +45 75 66 24 00

     Portrætfoto i sort / hvid af salgssupport og ekspert i fugefri gulve, stentæpper, terrazzogulve, slidstærke gulve, skridsikre gulve og udendørsbelægning i Stonewalk Jan Guldberg Pedersen i grå skjorte på hvid baggrund

     Jan Guldberg Pedersen

     Salgssupport
     E-mail: jgp@kvarts.dk
     Tlf.: +45 75 66 24 00