Stonewalk as
Administration:
Lervejdal 14, Addit
DK-8740 Brædstrup
Produktion:
Ormslevbakken 5
DK-8260 Viby J.
Tel.: +45 7566 2400
Fax: +45 8652 2452
E-mail: info@stonewalk.dk
Materialer
Farver
Specialprodukter
Produktion
Produktion for kunder
Datablade

Produktion


  

  
Alt vores kvartssand indfarves på Stonewalk. Her kan vi håndtere 25 tons om dagen. I store beholdere blandes farvestof og kvarts, og materialet opvarmes.

Vi sigter både inden produktet kommer i anlæg til indfarvning, og efter det er indfarvet. Ved at sigte stenene inden de kommer i anlægget, fjerner vi støv. Overflødigt støv tiltrækker farve og gør derved fremstillingen dyrere. Under indfarvningsprocessen sker der lidt knusning, dette fjerner vi ved den efterfølgende sigtning.

Det varme sand kører gennem et afkølingsanlæg og fyldes i siloer, hvorefter det er klar til at blive blandet og pakket. Vi pakker i sække a 25 kg eller big bags efter dit ønske.

Hver produktion er unik, og der kan være ganske små farvenuancer. Derfor producerer vi altid lidt mere, end kunden har forespurgt på; vores erfaring viser nemlig, at der ofte mangler 'lige en lille smule mere'.

Til bestillinger med blandede farver køres den rette mængde af de forskellige indfarvninger til vores blandemaskine, hvorefter vi pakker kundens ordre.

Efter hver produktion rengøres hele anlægget, og er så klar til en ny produktion med en ny farve.

Sideløbende med vores traditionelle produktion, kører vi en forsøgsrække, hvor vi arbejder med at finde den rette indfarvningsmetode og de rette materialer. Vi ser her især på produktionsudgifter til opvarmning og miljøbelastningen. Vores produkter er uskadelige, men som i alle andre produktioner opstår der en affaldsmængde, og det er den, vi søger at nedbringe.

På alle vores produktioner laver vi produktionskontrol, vi tjekker, at vores indfarvning stemmer overens med vores master.